"A csermely halkan zúgott..."
sponsored links
Szívem szerint egy olyan tengerparti országban élnék, ahol egyáltalán nem számít kuriózumnak, hogy az ember lánya hetente legalább háromszor halat vagy tengeri herkenytûket egyen. Persze már itthon is hozzá lehet jutni ezekhez az ínyencségekhez, de valljuk be nem hétköznapi ember pénztárcájához mérik az árukat. Van olyan azonban, amikor én sem tudok ellenállni a kísértésnek és semmivel sem törõdve bevásárolok. Bár a pisztráng nem tengeri hal, de higgyétek el felveheti a versenyt minden sósvizi rokonával.
Az édesköményes köretet Chili&Vanília oldalán találtam.
Kakukkfüves pisztráng édeskömény salátával és parajos burgonyával
Hozzávalók:
2 db pisztráng
1 kisebb csokor kakukkfû
1 citrom
só, bors
olívaolaj
1 édeskömény
2-3 dkg bacon felkockázva
2 dkg vaj
1 ek cukor
fél citrom reszelt héja ...